ERR: kultuurkapitali uus juht on seni piirdunud kultuuri tarbimisega

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olavi Laido.
Olavi Laido. Foto: SCANPIX

Kultuurkapitali uus juhataja, varem  pangandus- ja kindlustusettevõtetes töötanud Olavi Laido ütles, et tema suhe kultuuriga on senini seisnenud kultuuri tarbimises.

«Käin teatris, loen raamatuid, tarbin kultuuri, aga ei tooda,» rääkis Laido «Aktuaalsele kaamerale», vahendas ERR Uudised.

Kulka nõukogu liikme Indrek Kasela sõnul ootab nõukogu uuelt juhilt senise juhi töö jätkamist ning edaspidi soovitakse rohkem suhelda eraorganisatsioonide- ja toetajatega ning suunata pilku Eestist välja.

«Kavatsesin rohkem suhelda võimalike toetajatega, leida uusi, teha see asi kättesaadavamaks inimestele ja suhelda ka välismaa analoogiliste fondidega - vaadata, kas me oleme paremad või kehvemad, kellega ikka võrrelda. Eesti teadlased on olnud edukad Euroopa rahade kasutamisel, miks mitte ka nendelt õppida,» märkis Laido.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles