Kulka toetab kahe mängufilmi tootmist 22 000 euroga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader mängufilmist «Mandariinid».
Kaader mängufilmist «Mandariinid». Foto: promo

Eesti Kultuurkapital (kulka) toetas lõppenud aasta neljandas jaotuses audiovisuaalse kunsti sihtkapitali kaudu projekte kokku 382 893 euroga ning suurimad toetused lähevad mängufilmide «Risttuules» ja «Mandariinid» tootmiseks.

Nii mängufilmi «Risttuules» kui «Mandariinid» toodab Allfilm OÜ ja kummagi filmi tegemist toetab kulka 22 000 euroga. Amrion OÜ saab mängufilmi «Kertu» tootmiseks kulkalt 20 000 ja Nafta Films OÜ lühifilmi «OO Sisyphos» tootmiseks samuti 20 000 krooni.

Huntmees Film OÜd toetab kulka lühifilmi «Tupsu» tootmisel 11 625 euroga.

10 000 euroga toetab kulka Acuba Film OÜ dokumentaalfilmi «Allan», Eesti Joonisfilm OÜ animafilmi  «Must stsenaarium» ja Filmivabrik OÜ dokumentaalfilmi «Koguja» tootmist, F-Seitse OÜ mängufilmi «Mehetapja. Süütu. Vari» arendamist, Mesmer OÜ dokumentaalfilmi «Tallinn põleb» tootmist, Nukufilm OÜ animafilmi «Morten lollide laeval» arendust ja Animafilmi «Papa» tootmist ning Traumfabrik OÜd dokumentaalfilmi «Kullaketrajad» järeltootmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles