Pai: ka suusõnaline leping on leping

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nukuteatri direktor Meelis Pai
Nukuteatri direktor Meelis Pai Foto: Toomas Huik

Ameerika Ühendriikides puhkusel viibiv nukuteatri juht Meelis Pai ütles, et vastab kõigile küsimustele 28. märtsil Eestisse naasnuna.

Ühendriikides on ka sihtasutuse NUKU esimees Jaan Puusaag, Postimehe andemetel on mehed head sõbrad.

Telefonivestluse põhjal jäi mulje, et Pai ei näe enda tegemistes suuri eksimusi. Küsimusele, kas ta plaanib ise esitada lahkumisavalduse, vastas ta: «Tulen tagasi, siis arutame asja nõukogus.»

Kultuuriministeeriumi auditi väite, et nukuteater kasutas hoovi ehitatud suurt teatrisaali aasta kasutusloata, lükkas Pai ümber, väites, et neil oli päästeametiga kokkulepe olemas.

Lepingute puudumist teatrikohviku pidajaga ja Viktoria keskusega, kus eelmisel aastal teater mängis «Puhhi» ja «Kevadist ärkamist», põhjendas Pai sellega, et ka suusõnaline leping on leping. «Need olid teatrile kasulikud koostööd. Viktoria keskuses oli meil testperiood, tahtsime näha, kas asi toimib,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles