Komissarov: asume intensiivselt nukuteatrile uut juhti otsima

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SA NUKU nõukogu kinnitas täna pärastlõunal teatri kauaaegse juhi Meelis Pai kohese vabastamise usalduse kaotuse tõttu, uut tegevjuhti asub nõukogu intensiivselt otsima.

Uus nõukogu esimees Kalju Komissarov ütles, et see on probleem, millega tuleb hakata kõige intensiivsemalt tegutsema. Millal uus juht ametisse leitakse, ei osanud Komissarov öelda, küll aga avaldas ta lootust, et ehk järgneva paari nädala jooksul.

«Senise ebamäärasuse ja hämamise lõpetamiseks on kõik eeldused loodud ja nüüd saab sirge seljaga edasi liikuda.»

Ta lisas, et tal on paar kandidaati, kes võiksid olla sobilikud nukuteatrit juhtima, nimesid ta nimetada aga ei soovinud.

Komissarovi sõnul «Shreki» lavastus jääb kavva ning lavastusega seotud autoriõiguste riivamised likvideeritakse.

Ta lisas, et teatri majandusraskustest välja toomiseks on vaja kokku kutsuda meeskond, kes on võimelised antud olukorda analüüsima. «Selle analüüsi põhjal hakkame planeerima ka uut sammude rida, arengukava.»

Puuduva nõukogu liikme küsimuse loodab Komissarov lahendada kiiresti.

Komissarov on kindel, et teater vajab ka veel üht majasisest auditit. «Et oleks kindel, et ühtegi luukere enam kapis ei ole.»

Homsega lõppeb nukuteatris Euroopa Liidu (EL) audiitorite paikvaatlus, eurorahade kasutamise kohta koostatava auditi valmimine võtab aga aega. Vaatluse all on 2009. aasta projektid, mida on rahastatud Euroopa Liidu vahenditest. Garantiilepingute auditi eesmärk on tuvastada lepingu sätete täitmist ning kontrollida sõlmitud lepingute legaalsust.

Tänasest nukuteatri juhi ametist vabastatud Meelis Pai sõnul on teater ELi vahendeid kasutanud vastavalt korrale.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles