Nukuteatri uueks juhiks võib saada Joonas Tartu

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Teatri juht Joonas Tartu.
Rakvere Teatri juht Joonas Tartu. Foto: Peeter Langovits

Postimehe andmetel võib saada Nukuteatri uueks tegevjuhiks Joonas Tartu. Teatri nõukogu esimees Kalju Komissarov ütles Postimehele, et ei kinnita ega ka lükka ümber seda väidet.

Komissarovi sõnul avalikustatakse uue juhi nimi reede hommikul ning teate sellest edastab meediale teater.

Veel kolmapäeval oli lootus, et uue juhi nimi selgub täha õhtuks, Komissarovi sõnul lükkus see aga protseduurilistel põhjustel edasi.

Joonas Tartu ütles Postimehele, et teemat kommenteerib nõukogu esimees Kalju Komissarov ning sellel on väga selged ja objektiivsed põhjused.

«Seda selleks, et saaks eelnevalt rahulikult Nukuteatri inimestega läbi rääkida, et nad ei peaks taas lugema leheveergudelt teatris toimuva kohta.»

Joonas Tartu töötab Rakvere teatris alates 2006. aastast, varasemalt on ta töötanud kultuuriministeeriumis eelnõude ja juriidilise nõustamise osakonna peaspetsialistina. Kõrghariduse omandas ta Tartu Ülikooli õigusinstituudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles