Nukuteatri kunstilise juhi kt: repertuaar vajab ülevaatamist

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Tõnisson
Taavi Tõnisson Foto: Erakogu

Nukuteatri näitleja ja kunstilise juhi kohusetäitja Taavi Tõnisson tunnistas Vikerraadio saates «Teatrisse!», et teatri praegune repertuaar vajab tõsist ülevaatamist.

Tõnisson rääkis, et loomenõukogus kinnitatud repertuaariplaan tulevaks hooajaks näeb ette kümmekonna uuslavastuse väljatoomist, vahendab ERRi uudisteportaal.

Tõnissoni sõnul oleks uuslavastuste ärajätmine kokkuhoiu saavutamiseks kõige halvem tee, kuna teatri repertuaar on niigi hõre.

«Vastupidi, need lüngad, mis on aastatega tekkinud, on vaja ära täita. Suured projektid on küll toredad, kuid asjad on nüüd vaja tagasi tasakaalu viia,» kinnitas Taavi Tõnisson.

Oma võimalikku kandideerimist teatri kunstiliseks juhiks Taavi Tõnisson ei välista: «Ma valetaksin, kui ütleksin, et pole üldse selle peale mõelnud. See ei ole koht, kus saaks realiseerida oma isiklikke ambitsioone, /--/ maja vajab võimalikult paremat juhti,» rääkis Tõnisson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles