Von Krahlis saab näha kontsertetendust «PostUganda»

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Krahli Teater
Von Krahli Teater Foto: Liis Treimann

Von Krahli teatris saab näha kontsertetendust «PostUganda», kus näitleja Riina Maidre ning multimeedia-kunstnik ja muusik Maike Londiga arutlevad, kui suure osa ajast kulutame iseendaga tegelemise peale.

«PostUganda» sai alguse kahe noore naise plaanist tegeleda hüsteeriaga. Lavastuse edenemise käigus jõudsid nad palju kaugemale - igapäevaelu triviaalsete asjadeni välja, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Tegu pole feministliku kontsertetendusega, aga kuna autorid on naised, tegeldakse naise elu puudutavate klišeedega. «PostUgandas» mehi naistele ei vastandata - oluline on, et ennast aktsepteeritaks.

««PostUganda» lihtsalt räägib sellest, kuidas meist igaüks mõõtmatult palju aega tegeleb iseendaga ja see on normaalne, sest see on meie tänane elu,» selgitas Riina Maidre.

Kontsertetenduse pealkiri tähendab Maidre sõnul empaatiajärgset aega. Ühtlasi tähendab «PostUganda» ansamblit, kes tänaseks peaks olema andnud välja oma albumi ning keda varsti näeb diskosaalide laval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles