Tippnäitlejad asja pärast alasti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Endlas lavastunud “Üheksas öös” on tegelased teineteise ees nii ihuliselt kui hingeliselt absoluutselt alasti, kirjutab Pärnu Postimees.

Alasti keha võib vaadata kus tahes ja teatrilavale tekib ta siis, kui selleks on ikka väga tõsine põhjus. Seda Matèï Visnieci lavatükki "Üheksas öö" ei saakski riides olles mängida, sest alasti inimene erineb riiete taha varjunust vägagi. "Üheksa öö” algus on ütlemata banaalne ja argine: ärkamine võõra inimese kaisus. Kui tavaliselt minnakse sellistel puhkudel kohmetult mühatades laiali, siis Carmen Mikiveri ja Jaan Rekkori mängitud loos kujuneb selline suhe, mida võiks soovida kõigile abiellujatele. Oh õnne, kui kaks teineteise jaoks sündinud inimest teineteise leiavad ja jõuavad üheskoos tasandile, kuhu suurem osa inimkonnast ei jõua kahjuks ei üksi ega kaksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles