Kultuurkapital toetab filmi «Mehetapja süütu vari» 60 000 euroga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinosaal.
Kinosaal. Foto: Liis Treimann

Kultuurkapitali audiovisuaalse kunsti sihtkapitali stipendiumide tänavuse kolmanda jaotuse suurim toetus läheb F-Seitse OÜ toodetavale mängufilmile «Mehetapja süütu vari», mida toetatakse 60 000 euroga.

27 000 euroga toetab sihtkapital Kuukulgur Film OÜ mängufilmi «Kirsitubakas». 18 500 eurot saab Taska Film OÜ mängufilmi «1944» tootmiseks.

Eesti Joonisfilm OÜ saab animafilmi «Alateadvuse maja» jaoks 16 000 eurot, Filmivabrik OÜ saab 12 000 eurot dokumentaalfilmi «Piknik raudteejaamas» tootmiseks ja Nukufilm OÜ animafilme «Miriami kodutu koer» ning «Tüdruk ja tuba» toetab kultuurkapital kumbagi 10 000 euroga.

Samuti saab 10 000 eurot Homeless Bob Production OÜ, et valmistada ette mängufilmi «Rehepapp» tootmist ja sama summaga toetatakse ka Kopli Kinokompanii OÜd, et toota mängufilmi «Must alpinist». Vesilind OÜ-le eraldas sihtkapital 9000 eurot toetust dokumentaalfilmi «Naine ja liustik» jaoks.

Muuhulgas eraldas sihtkapital seekord 700 eurot toetust Eve Esterile, kes kirjutab filmistsenaariumi Igor Mangist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles