Sirbist koondati Doris Kareva ja Tarmo Teder

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjandusõhtu Kosmonautika puhkekeskuses. Doris Kareva.
Kirjandusõhtu Kosmonautika puhkekeskuses. Doris Kareva. Foto: Ardi Truija

Kultuurilehest Sirp, mida asub uuest nädalast juhtima kirjanik Kaur Kender, koondati kirjandustoimetaja ametis olnud poetess Doris Kareva ja filmitoimetajana töötanud kirjanik Tarmo Teder.

«Jutuajamine toimus eile. Mulle öeldi, et tänasest asub tööle uus peatoimetaja – kes, mulle ei öeldud – ja ta alustab tööd uue meeskonnaga. See oli minu jaoks piisav põhjendus ja täiesti loomulik, see oli lihtsalt väga ootamatu,» rääkis Kareva, kellele tegi uudise teatavaks Sirpi välja andva SA Kultuurileht juhatuse esimees Toomas Väljataga. Luuletaja ütles, et asub edaspidi poole kohaga tööle ajakirjas Looming.

Kareva sõnul lahkus eile Sirbist koos temaga Tarmo Teder, kuid talle teadaolevalt oli juttu kokku nelja inimese koondamisest.

Delfi andmetel on teised kaks, kellega töösuhe lõpetatakse, Marek Strandberg ja Veronika Valk.

Esmaspäevast alustab Sirbi peatoimetaja kohusetäitjana tööd kirjanik Kaur Kender, kes kohtub täna lõuna ajal kultuurilehe toimetusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles