Nõgene teeb neljapäeval ettepaneku Sirbile uue peatoimetaja leidmiseks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Nõgene
Paavo Nõgene Foto: Peeter Langovits

SA Kultuurileht nõukogu liige ja kultuuriministeeriumi kantsler Paavo Nõgene tegi kolmapäeva õhtul Kultuurilehe nõukogule kirjaliku ettepaneku koguneda erakorraliselt eeloleval neljapäeval, et algatada Sirbile uue peatoimetaja otsimine.

Kirjalikus pöördumises Kultuurilehe nõukogu poole andis Nõgene teada, et teeb kohtumisel nõukogule ettepaneku kuulutada välja ajalehe Sirp peatoimetaja konkurss, avaldada täielikku toetust Toomas Väljatagale ning mitte teha muudatusi ajakirja Muusika kontekstis järgmisel aastal.

Samuti teatas Nõgene, et teeb kultuuriministrile ettepaneku suurendada SA Kultuurileht nõukogu esimesel võimalusel kahe valdkonna asjatundja võrra. «Pean loomeliitude tehtud ettepanekuid konkursi väljakuulutamise ja nõukogu laiendamise osas arukateks ning pean oluliseks, et need realiseeruks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles