Jaan Tätte ilmutab raamatu vaikusest

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Tätte
Jaan Tätte Foto: Ants Liigus («Pärnu Postimees»)

«Armastuse puudumine on nagu tuulevaikus. Õige armastus paneb tuuled puhuma,» kirjutab muusik ja näitleja Jaan Tätte oma värskelt ilmunud raamatus «Vaikuse hääl».

Seitse aastat tagasi täitis Jaan Tätte oma suure unistuse – ta jäi Vilsandile päriseks elama. Ta läks otsima vaikuse häält. Ja hingerahu. Ja vastuseid küsimustele, kirjutab raamatu välja andnud kirjastuse Pilgrim kodulehekülg.

«Vaikuse hääle» suur esitlus toimub järgmise nädala kolmapäeval, 15. oktoobril kell 18 Tallinna vanalinnas asuvas Hobuveskis (Lai 47), kus leiab ühtlasi aset Raadio 2 saate «Hallo, Kosmos!» avalik salvestus. Esitlusel vestlevad Jaan Tätte ja saatejuht Ingrid Peek elulistest ja igavikulistest teemadest, millest raamatus juttu - inimesest ja loodusest, vaimutoidust ja hingest, pühadusest ja ühtsustest, elusast elust ja õnnest, usust ja südamehäälest, teel olemisest ja tähtede taha jäävast ning paljust muust. Tätte esitab ka mõned oma laulud ning kirjutab raamatutesse pühendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles