Eestis tunnustatud õpikut auhindas ka rahvusvaheline žürii

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolibri kirjastuse 6. klassi eesti keele ōpik «Punkt»
Koolibri kirjastuse 6. klassi eesti keele ōpik «Punkt» Foto: Koolibri

Frankfurdi raamatumessi raames toimunud pidulikul auhinnatseremoonial anti Koolibri kirjastuse peatoimetajale Kadri Haljamaale üle diplom, mis kinnitab järjekordselt eesti õppekirjanduse kõrget taset.

Alates 2009. aastast korraldab Euroopa õpikukirjastuste ühendus (EEPG) koos IARTEM-i (International Association for Research on Textbooks and Educational Media) ja Frankfurdi raamatumessiga rahvusvahelist õppematerjalide võistlust, mis alates sellest aastast kannab nime Best European Learning Materials Awards. Võistlusel vōivad osaleda kõik Euroopa õpikukirjastused, materjale hindab kaheksast sõltumatust eksperdist koosnev žürii.

Koolibri kirjastuse 6. klassi eesti keele ōpik «Punkt» (autorid Helin Puksand, Reet Bobõlski ja Margit Ross) sai oma vanusegrupi õpikute seas teise koha. Sama ōpik oli Eesti 2014. aasta kasvatusteaduslike tööde riikliku konkursi võitja õpikute kategoorias.

Rohkem infot nii võistluse korralduse kui ka auhinnatud õppematerjalide kohta leiab aadressilt belma-award.eu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles