Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators: Siin, et jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators
Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators Foto: promo

Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators

«World on Fire»

(Warner Bros)

Hinne 5

Pikkade lokkis juustega ja mustast nahast torukübaraga kitarrist Slash on hard-rock’i ikoon, keda teavad vist kõik. «World on Fire» on Slashi kolmas sooloalbum ning teine koostöös Myles Kennedyga. Slash jättis kustumatu märgi maha 80ndate lõpus – 90ndate alguses bändiga Guns’n’Roses. Myles Kennedy on bändi Alter Bridge eestvedaja, keda teatakse kui üht tänapäevase hard-rock’i parimat vokaali. Kennedy hääl on kergesti äratuntav ja originaalne, tehnika stiilipuhas ning lisaks sellele suudab ta välja laulda tervelt neli oktaavi. Koostööd hakkasid nad tegema 2010. aastal. 17 palaga «World on Fire» on kirjutatud Slashi ja semude poolt tuuri käigus.

Enamik lugudest ongi sündinud inspireeritult bändiliikmete emotsioonidest kodust kaugel viibides. Varieeruvad tempokad, kaasakiskuvad rifid ja refräänid ning veidi õrnemad ja emotsionaalsemad akustilised käigud, mis kõik kokku moodustavad läbimõeldud terviku. Albumi kuues pala «Bent to Fly» algab näiteks aeglase ja maheda akustilise introga ning edeneb rahulikult, justkui pürgides mäe tippu. Finaal saabub Slashi oskuslike kitarrikäikude ja Mylesi pahvikslööva hääleulatusega kolisedes ja mürisedes alla. Ülimalt meeldejääv album, maiuspalaks fännidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles