Pevkur: Leinatamm suutis alati säilitada positiivset meelt

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur
Hanno Pevkur Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Siseminister Hanno Pevkuri sõnul suutis eile lahkunud riigikogu liige Tarmo Leinatamm raskest haigusest hoolimata alati säilitada positiivset meelt.

«Tänasel päeval soovin eelkõige pühendada oma sügava kaastunde kõigile Tarmo Leinatamme lähedastele. Oli au tunda meest, kellel oli sees väga tugev võitlejahing,» ütles Ameerika Ühendriikides viibiv Pevkur siseministeeriumi pressiesindaja vahendusel.

Tema sõnul suutis Leinatamm raskest haigusest hoolimata alati säilitada positiivset meelt ning pidas oma südameasjaks tuletada ka teistele meelde, kui oluline on oma tervise eest hoolitseda ja regulaarselt tervist kontrollida. «Aitäh sulle, Tarmo, puhka rahus,» ütles Pevkur.

Leinatamme mälestasid täna hommikul mälestusseisakuga nii Reformierakonna fraktsioon kui riigikogu täiskogu. Parlamendi istungisaalis süüdati tema mälestuseks küünal ning riigikogu hoones avati kaastunderaamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles