Tune-Yards esineb Sinilinnus

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tune-Yards
Tune-Yards Foto: Kuvatõmmis

17. novembril esineb Tallinnas klubis Sinilind üks viimaste aastate põnevamaid alternatiivpopi bände,Tune-Yards Ameerika Ühendriikidest. Tallinna kontsert on osa Tune-Yardsi tänavu ilmunud kolmanda kauamängiva „Nikki Nack“ maailmaturneest.

Tune-Yardsi koduleibliks on mainekas plaadifirma 4AD, mille alt tänavu maikuus  ilmunud albumit „Nikki Nack“ on muusikakriitika nimetanud bändi parimaks saavutuseks. Plaadi produktsiooni eest vastutasid teiste seas R&B kõrgliiga mehed Malay (Frank Ocean, Alicia Keys, Big Boi) ning John Hill (Rihanna, Shakira, M.I.A.).

Selle isepäise globaalpopi koosluse saavutuste kontol on ka nädalalehe Village Voice muusikakriitikute aastaküsitluse võit ja Yoko Ono lugude coverid. Tune-Yardsi kirevasse pilliparki kuuluvad muuhulgas ukulele, diktofon, luuper, riisikott, pöördtool ja haiiti löökriist boula. Bändi kontserte näinud tunnistavad, et tegemist on hämmastava ja kordumatu kogemusega.

Piletid on juba müügil. Kontserti esitleb Bushmills viski.

Tutvu Tune-Yardsi muusikaga siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles