Apollo avas Lasnamäel esimese raamatukaupluse

Kultuuritoimetus
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo logo
Apollo logo Foto: Apollo

Eesti suurim meelelahutuskaupluste kett Apollo avas Lasnamäel oma esimese poe, mille sortimenti kuulub tavapärasest enam venekeelseid tooteid. Samuti on kaupluses interaktiivne lasteala ning kohvi ja maiustuste valik.

Lasnamäe Centrumi Apollo raamatuvalikust moodustab ligi 50 protsenti venekeelne kirjandus ning 50 protsenti eestikeelsed teosed. Venekeelse kirjanduse puhul on enim rõhku pööratud lasteraamatutele ja ilukirjandusele, samas on eesti keeles esindatud kõik viimase poole aasta jooksul ilmunud uudisteosed ning populaarseimad raamatud. Venekeelne sortiment on uues Apollos lai ka mängude, muusika ning filmide poolest. Samuti on kaupluses saadaval lai valik kontori- ja koolitarbeid.

Apollo tegevjuhi Mauri Kristjan Dorbeki sõnul on avatava kaupluse puhul tegemist juba teise Apolloga, kus on keskmisest enam pööratud rõhku venekeelse sortimendi valikurohkusele. «Lasnamäe Apollo on järjekorras teine kauplus, kus oleme pööranud kõrgendatud tähelepanu just venekeelsele tootevalikule. Samuti oleme uues poes pannud suurt rõhku sellele, et siin oleks meeldiv aega veeta nii lastel kui ka täiskasvanutel. See ei ole kiiresti sisse- kiiresti välja kontseptsiooniga kauplus, vaid vastupidi – anname inimestele aega, et mugavalt huvipakkuvate toodetega tutvust teha,» ütles Dorbek. 

Lasnamäe Centrumis avatud Apollo raamatu- ja meelelahutuskaupluse pindalaks on 320 ruutmeetrit. Apollo Kids osakonnas ootab lapsi suur LEGO-komplektide, konstruktorite ja lauamängude valik. Lasnamäe Centrumi Apollo on juba kuues Apollo kauplus Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles