Rein Oja loodab draamateatri töötajate koondamist vältida

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Oja.
Rein Oja. Foto: Liis Treimann

Eesti Draamateatri käsi on käinud pisut paremini kui rahvusooperil, sest seal tuleb kokku hoida vähem, umbes kaks ja pool miljonit krooni, ühtlasi püüab teater töötajate koondamist vältida.

Teatrimajas annavad kuni detsembrini küll tooni remondimehed, kuid pärast neid tuleb teatripere oma majja tagasi ning teatri juht Rein Oja loodab, et täies koosseisus, vahendasid ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Me püüame vältida inimeste koondamist, aga kindlasti väheneb uuslavastuste arv, kindlasti jääb meil vähemaks kõrvaltegevusi. Me oleme oma koosseisuga piiri peal ning meil ei ole kuskilt enam otsi kokku tõmmata. Niigi on osa elukutseid omavahel ühendatud,» märkis Oja.

Piletihinna tõstmist on kaalunud nii draamateater kui ka Estonia, samas ei taha draamateater ka teatrikülastajate jaoks majanduslikult raskel ajal publikut kaotada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles