Ain Anger esineb 1. jaanuaril Tallinnas

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Anger
Ain Anger Foto: Erakogu

Uue aasta esimesel päeval esineb Tallinnas Viini Rahvusooperi solist Ain Anger. 

Ain Angeri kontsert on Tallinna Bachi-nimeline muusikafestivali avakontsert. Samal kontserdil esinevad Andres Uibo (orel), Mari-Liis Uibo (viiul), kammerkoor «Collegium Musicale» ning orkester «Klaaspärlimäng Sinfonietta». Dirigendid – Toomas Vavilov ja Endrik Üksvärav. Kavas on J.S.Bachi oreli- ja vokaalteosed ning kontsert viiulile ja orkestrile.

Kokku IV Tallinna Bachi-nimelise muusikafestivali raames toimub 16 erinevat kontserti. Lavale astuvad muusikud Eestist, Prantsusmaalt, Poolast ning Hollandist. Kontsertidel kõlavad Johann Sebastian Bachi oreli-, orkestri-, vokaal- ja instrumentaalteosed, koorimuusika ning jõulu ja uusaasta kantaadid.

Festivali kunstiline juht on professor Andres Uibo. 1. jaanuaril kell 16.00 Jaani kirikus algavale kontserdile, kus laulab ka Ain Anger, on täna (16. detsembril) veel võimalik pileteid osta.

Kuula Ain Angerit laulmas:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles