Flo Kasearu avab oma esimese isikunäituse

Janar Ala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flo Kasearu
Flo Kasearu Foto: flokasearu.com

Kunstnik Flo Kasearu avab 20. jaanuaril kell 19 Temnikova & Kasela galeriis isikunäituse. Oma esimesel isikunäitusel Temnikova & Kasela galeriis näitab Flo Kasearu uusi töid. Näitus "Ülestõus" keskendub videole, mis on filmitud kunstniku Pelgulinnas asuva kodumaja katusetööde käigus. Sama hoone on ka koduks kunstniku projektile "Flo Kasearu majamuuseum". Näitusel kaasnevad videoga joonistused ja 3D mudelid.

Flo Kasearu (1985) on Tallinnas elav kunstnik. Lõpetades Eesti Kunstiakadeemia maalikunsti eriala BA 2008. aastal, õppis ta multimeedia kursusel Berliini Kunsti Ülikoolis Rebecca Horni stuudios, ning hiljem taas Eesti Kunstiakadeemias fotograafia magistrantuuris.

Tema hiljutiste isikunäituste hulka kuuluvad "We Are On the Way" Zacheta Projektitoas, Varssavis (2014); "Flo Kasearu's majamuuseaum" Flo Kasearu majamuuseumis, Tallinnas (2013 - kestev); "21.05.09 / 14.06.09" (koos Tõnis Saadojaga) Kaasaegse Kunsti Keskuses (CAC), Vilniuses; Kunstnike Majas, Tartus; ning Tallinna Kunstihoone galeriis, Tallinnas (2011-2012).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles