"Kontakt" kolmapäeval Elisabet Reinsalu ja Margus Tabor

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisabet Reinsalu
Elisabet Reinsalu Foto: TV3

21. jaanuaril kell 19 Hobuveskis algav neljas „Kontakt“ toob publiku ette kaks näitlejat, kes lisaks lihast ja luust tegelastele teatrilaval on oma hääle andnud mitmetele tuntud teleseriaalidele ja multifilmidele. Õhtujuhtide Henrik Kalmeti ja Veiko Tubina külalisteks on Elisabet Reinsalu ja Margus Tabor. ETV eetris on saade „Kontakt“ 23. jaanuaril kell 21.40.  

Mis on kõige ohtlikum hetk, mis laval on olnud? Kes kardab Virginia Woolfi? Kas kunstiinimesed peaksid jääma oma liistude juurde? „Kontaktis“ otsitakse vastuseid neile ja väga paljudele teistele küsimustele. Publiku ette tulevad kaks inimest, kes põhilise osa oma elust teesklevad, et on keegi teine. Sel õhtul mängivad nad iseennast – nad räägivad, otsivad, arutlevad, esinevad, küsivad, vastavad ja (umbes poolteist tundi hiljem) kaovad. Et kaks päeva hiljem ETV ekraanil taas ilmuda. Lisaks jutuajamistele elustuvad endised või tulevased rollid, kõlab piinlik ja vabastav naer või sünnib midagi, mida varem pole juhtunud.  „Kontakt“ on segu kunstilisest aktsioonist ja telesaatest „Inside the Actor's Studio“ ehk teisisõnu: oodata võib pikemaid ja süvitsi vestlusi, aga samas tempokat ja ootamatut õhtut.

Ehkki saade „Kontakt“ jõuab eetrisse sama nädala reedel, ootame kõiki teatrisõpru siiski kindlasti saali, et kogeda kohtumisõhtu ainulaadset atmosfääri ning saada osa ka nendest naljadest ja naerust, ilmetest, apsakatest ja pisaratest, mida teles ei näe - sest telesaade "Kontakt" on vaid lühendatud ja toimetatud versioon Hobuveskis toimunust.

Publikul on võimalik esitada ka oma küsimused näitlejaile, saates need e-posti aadressil publik@linnateater.ee. Küsimusi Elisabet Reinsalule ja Margus Taborile on võimalik esitada kuni 21. jaanuaril kella 15.00-ni. Kõigi küsimuse esitajate vahel loositakse välja kutse kahele veebruarikuu „Kontaktile“. 

Pileteid jaanuarikuu kohtumisõhtule saab soetada alates Tallinna Linnateatri kassast ja Piletilevist.     

Ühekordsete kohtumisõhtute sari „Kontakt“ avab Tallinna Linnateatri viiekümnenda sünnipäeva tähistamise, mis kulmineerub 13. veebruaril 2016 teatri 50. juubeliga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles