Pettunud televaataja: miks näitab ETV nüüd pühapäeva õhtul «Nullpunkti"?

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortedraama “Nullpunkt”.
Noortedraama “Nullpunkt”. Foto: nullpunkt.ee

Traditsiooniliselt on ETVs pühapäeval kell 22.00 või 22.05 alanud kriminaalsari. Alates eelmisest pühapäevast näidatakse sel ajal «Nullpunkti». 

Vaataja küsib
Kas «Nullpunkt» on krimisari või on ETV on muutnud oma programmipoliitikat? Kui on muutunud, siis miks? Mis ajal võiksid krimisõbrad ETVst leida neile sobivaid seriaale?  Miks «Nullpunkti» eetriaeg on hilisõhtul? «Nullpunkti» räägib teismeliste/noorte probleemidest, miks ETV nägemuses pole see seriaal paigutatud peresõbralikumale eetriajale?

Vastab ETV peatoimetaja Heidi Pruuli
ETV programm on kindlasti sedavõrd paindlik, et heale kodumaisele draamasarjale parimat võimalikku eetriaega pakkuda. Vaatajate huvi omamaise toodangu vastu on üldteada, ja kuus nädalat pausi krimisarjade näitamisel ei tohiks olla suur probleem. Krimisõpradel on põhjust ETV kanalile lülituda igal laupäeval, kus praegu jooksevad «Noor inspektor Morse» (Endeavour, Inglise 2013) ja sarja «Kuritegu» (Forbrydelsen, Taani 2009) kordus. Peale «Nullpunkti» on ka pühapäevaõhtu taas krimilainel.

«Nullpunkti» eetriaega kaalusime kaua ja põhjalikult, ning arvestades, et selles käsitletavad teemad, situatsioonid ja tegelaste kõnepruuk ei ole väikelastele ja nooremale kooliealisele arusaadavad, valisime «Aktuaalse kaamera» järgse aja. Usutavasti on üle 14-aastased sel ajal veel täiesti ärkvel.

Kordus on ETV2s teisipäeviti kell 20.25, lisaks on võimalused vaadata sarja veebis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles