Viisakas autoridebüüt

, muusikasõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Vaher- Margus Vaher Unleashed
Margus Vaher- Margus Vaher Unleashed Foto: Kuvatõmmis

Margus Vaher 

«Margus Vaher Unleashed»

Margus Vaher

Hinne: 3

Margus Vaher andis detsembris välja enda esimese omaloomingut sisaldava albumi. Raha kogunes selleks läbi Hooandja platvormi. Plaadil on 13 ingliskeelset lugu, mis kirjutatud üsna lühikese perioodi jooksul. Vaher on ilmselt eelkõige jäänud meelde saatest «Kaks takti ette», kus ta tõmbas tähelepanu just sellise rokilikuma stiiliga. Seda stiili ei hülga ta ka autoriplaadil, üldise määratlusena on kõik lood sellel albumil rokkmuusika. Samas on liikumisi erinevate roki alamžanrite vahel, nii on siin tugevaid mõjutusi folgist ja kantrist, kohati progest, džässist ja bluusist.

Üldiselt on see pigem positiivne, sest näitab Vaherit mitmekülgsena ja annab võimaluse bändil oma oskusi demonstreerida, kahjuks on sisse lastud ka mõned maitsevääratused, mis kipuvad tervikut lõhkuma. Albumi algusesse on paigutatud albumi kõige nõrgemad, kusagil raskeroki kandis kulgevad lood, mis võivad kärsitul kuulajal seetõttu võtta isu plaati üldse edasi kuulata. Tundub, nagu oleks proovitud meeldida võimalikult laiale publikule, aga sellega on ehk osalt publikust võetud ära võimalus, et see album saaks väga meeldida. Üldiselt siiski jääb natuke rahulikum meeleolu domineerima ja kokkuvõttes viisakas autoridebüüt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles