Saade «Korraks vaid» viib Uno Loobile 47 aastat avamata armastuskirja

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uno Loop
Uno Loop Foto: ERR

Sel pühapäeval kell 12.05 jõuab Vikerraadio eetrisse eelviimane saade sarjast «Korraks vaid» ning sel puhul on saate külaliseks Uno Loop, kelle laulu järgi sari ka nime sai.

Uno Loopi pole laulmas kuuldud juba aastaid - tõsi, väikese erandi tegi ta möödunud aasta lõpus Vahur Kersnale antud intervjuus, kus võttis üles ka viisijupi.

«Korraks vaid» taaselustab laulude ja lugudega Uno Loobi muusikutee hiilgeajad,  uurib, miks jäi ülipopulaarse Eesti Raadio meeskvarteti tegevus nii üürikeseks ning keda praeguse aja muusikutest Uno Loop kõrgelt hindab.

Maiuspalana viib saade Uno Loobile kaasa ka okkalise armastuskirja 1968. aastast, mis saadeti toona ülipopulaarsesse telesaatesse «Horoskoop». Loo teeb eriliseks asjaolu, et Uno Loop pole seda kirja pikkade aastakümnete jooksul näinud ning nüüd, 47 aastat hiljem, jõuavad nõretavad read temani.

«Korraks vaid» on Vikerraadio eetris pühapäeval kell 12.05 ja kordusena teisipäeval kell 21.05. Saadet juhib Silver Kuusik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles