Curly Strings: meil läheb liiga hästi!

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Strings muusikaauhindade tseremoonial
Curly Strings muusikaauhindade tseremoonial Foto: Mihkel Maripuu

Muusikaauhindade jagamisel puhta töö teinud Curly Strings viibib hetkel koos Mari Jürjensiga (endine Pokinen) väikesel miniturneel üle Eesti. 16. veebruaril  on ringreisi viimane kontsert Tartus Vanemuise kontserdimajas, mis on praeguseks välja müüdud. Küll saab sellele kaasa elada ka Postimehe veebis. Helistasime Curly Stringsi liikmele Jalmar Vabarnale ja segasime teda kiirel ajal.

Teil on nüüd miniturnee täies hoos, kuidas seni läinud on?

Kontserdid on olnud täismajadele. Hästi on läinud. Kamp on tore

Miks te Mari Jürjensi punti võtsite?

Eva ja Mari olid üksteisel esimesed sõbrad. Nad käisid koos lasteaias, koolis, muusikakoolis, isegi ülikoolis lõppkokkuvõttes, kuigi õppisid erinevat asja. Nad on ammusest ajast väga head sõbrad ja ammu mõelnud midagi koos teha.

Võitsite Eesti muusikaauhindadel rohkelt auhindu, nüüd on kontserdid välja müüdud. Kas rahva armastusega on kerge või raske toime tulla?

Rahva armastusega ei ole midagi rasket, küll aga on pakkumisi nii palju, et me võiksime ennast surnuks mängida, kui me kõik vastu võtaksime. Aeg on kiire. Meil läheb hästi, vahel isegi nii hästi, et tahaks juba, et läheks natuke halvemini.  Peab palju valima ja vaatama, et me ikka vastu peaks.

Kas teil on mingisugused kriteeriumid ka, et selles pakkumiste segadikus kuidagi orienteeruda?

On küll. Me oleme otsustanud, et sel suvel osaleme 90 protsendi ulatuses sellistel sündmustel, kus on ainult meie kontsert. Rannafestivald ja muud tüüpsündmused jäävad selle tõttu ära, kuigi igale poole on kutsutud. Ma olen ka koos Trad.Attackiga! nädalavahetustel tihti välismaal, seegi on üks põhjus. Aga jah, püüaks hoida ennast ikka värskena ja siis tuleb teha valikuid. Mõnel festivalil osaleme ka, sellest ei pääse. Nendeks on Viljandi folk ja Seto folk.

Selline stamp-küsimus ka, et kas hakkate ka uut materjali varsti lindistama?

Pärast plaati on paar singlit ilmunud. Uusi lugusid on küll. Käisime hiljuti Kariibi merel ja tegime seal uusi lugusid. Plaan on suveks kindlasti uus singel teha, aga võib-olla ka varem

Kas sellel on mingisugune reggae-vaib siis peal?

Sõitsime Kuubalt hästi lähedalt mööda, nii et pigem selline rütmide vaib. Reggae-mehi nägime ka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles