Galerii: melu Dolby Theatre ümbruses Hollywood boulevardil

Tiit Tuumalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Welcome to Hollywood!» hõikas keegi punase sabakuue ja musta torukübaraga mees meile eile hommikul juba enne kella kaheksat Los Angelese Kuulsuse Kõnniteel (Walk of Fame), mille äärde jäävas Dolby teatris käivad viimased ettevalmistused pühapäevaseks Oscari-tseremooniaks, kus osaleb ka film «Mandariinid».

Kuulnud, et oleme Eestist, üllatas ta meid, öeldes selges eesti keeles «Tere!». See on Gregg Donovan – legendaarne tervitaja, kes oskab enda sõnul seda teha sajas keeles. Tema ülesanne on muuta Hollywood turistidele mitte ainult silmaga nähtavaks, vaid ka kõrvaga kuuldavaks.

Oscarite jagamine on siin aasta kulminatsioon, jõulud, nagu ta ise ütleb. Kõige kibedam tööaeg, nagu ka kõigile neile igal hommikul tööle ruttavatele Supermanidele ja Ämblikmeestele, kes enesele sellega leiba teenivad.

Hollywoodis on ka Postimees, toome paberlehe ja postimees.ee vahendusel lugejani Oscarite jagamise olulisemad sündmused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles