Palju õnne! Kümme aatat tagasi esietendus NO99 esimene lavastus!

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19.veebruaril 2005.aastal ehk täpselt kümme aastat tagasi esietendus 
Tiit Ojasoo ja Ene-Liis Semperi lavastus "Vahel on tunne, et elu saab otsa ja armastust polnudki", kus mängisid Kristjan Sarv ja Hendrik Toompere jr.
19.veebruaril 2005.aastal ehk täpselt kümme aastat tagasi esietendus Tiit Ojasoo ja Ene-Liis Semperi lavastus "Vahel on tunne, et elu saab otsa ja armastust polnudki", kus mängisid Kristjan Sarv ja Hendrik Toompere jr. Foto: Ene-Liis Semper

Täna saab Teater NO99 kümneaastaseks. 19. veebruaril 2005 esietendus Ene-Liis Semperi ja Tiit Ojasoo lavastus "Vahel on tunne, et elu saab otsa ja armastust polnudki". 

Kümne aasta jooksul on Teater NO99s esietendunud 55 lavastust ja paarkümmend ühekordset aktsiooni. On antud ligi 1800 etendust, mida on vaadanud ligi 325000 inimest. Osaletud on rohkem kui 60-l rahvusvahelisel festivalil, mängitud on viieteistkümnes riigis ja rohkem kui kolmekümnes linnas. 

Palju õnne! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles