Raul Rajangu looming Londonis

Janar Ala
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Rajangu- Mother In A Cup
Raul Rajangu- Mother In A Cup Foto: Repro

Londonis Royal Opera Arcade Gallery´s toimub 1.märtsist rahvusvaheline kunstinäitus  „TRIBUTE TO THE WOMAN“. Näituse kuraatoriks on Zina Bercovici, rumeenia päritolu Iisraelis resideeruv kunstnik ja  kuraator. Ta on välja valinud 27 kunstnikku 18 maalt ja näitusel saab näha  maale, graafikat, skulptuuri, mixed media´t jne.

Väljapanek  uurib naiseksolemise müsteeriume – naine kui ema, seksobjekt, tarbija, pühak -   ja otsib vastust ajatutele, nii naisi kui mehi painanud ja painavatele küsimustele.

Raul Rajangu esineb näitusel  kahe maaliga – 2014 aastal valminud „THE FEMALE NUDE WITH THREE STRAWBERRIES“  ja spetsiaalselt Londoni projekti jaoks valminud  „ THE ORIGIN OF THE WORLD“. Mõlemad maalid on Rajangu loonud  unikaalses autoritehnikas ja  talle ainuomases isikupärases stiilis, mis on esimese hetkega äratuntavalt „rajangulik“.

Näituse avamine on 2. märtsi õhtul, kestab see 7.märtsini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles