Ewert Sundja: õnn on meeleseisund

Emilie Toomela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest

Mis saab siis, kui on võimalik töötada ametis, mis sind tõeliselt õnnelikuks teeb, ja seda veel koos heade sõpradega? Kahtlemata on elus mitmesuguseid värve, aga laias laastus leiab Ewert Sundja, Eesti muusika esiekspordiartikliks tituleeritud indie-bändi Ewert and the Two Dragonsi laulja, et ta on üks õnnelik inimene. Juttu tuleb ka uuest plaadist ja seiklustest Ameerika tuuril.

Draakonitel on seljataga 12 kontserti Ameerikas, milline sündmus tuurilt kõige eredamana meelde jäi?

Kõige vingem oli Portlandis, kus oli lahe kontserdipaik ja tore publik, hea saund ja kõik head asjad langesid kokku. Lood hakkasid ka juba selgeks saama. (Naerab.) Lisaks on see linn võrreldes teiste meie teele jäänud Ameerika asulatega teistsuguse hõngu ja inimestega, kelle üle ameeriklased natuke nalja viskavad. Portland jäi meelde euroopaliku oaasina, kus rahvas on rahulikum ja muhedam. Linna ennast ma tegelikult suurt ei näinudki – nagu tavaliselt, kui oleme tuuril. Iga päev palju kilomeetreid ja uus koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles