Ursula Ratasepp: näitlemine on justkui empaatiaharjutus

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et päevad oleksid toredad: Ursula Ratasepp teeb kõik selleks, et kõik inimese umbes 25 000 elupäeva oleksid rõõmu täis.
Et päevad oleksid toredad: Ursula Ratasepp teeb kõik selleks, et kõik inimese umbes 25 000 elupäeva oleksid rõõmu täis. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnateatri näitleja, filmide «Kertu» ja «Vehkleja» naispeaosaline Ursula Ratasepp on ka tubli ema, kes suutnud töö ja väikeste laste kasvatamise kenasti ühitada.

Vahel võib väga piinlikku olukorda sattuda. Nii piinlikku, et pärast näed seda isegi unes.

Kuigi käisin mõne aja eest töölähetuses Helsingis, et Postimehe lugejateni Eesti-Soome mängufilmi «Vehkleja» esilinastust vahendada, ja isegi siis ei suutnud ma – nagu varemgi – ära imestada, kuivõrd erinevat nägu võib üks ja sama inimene olla. Et «Padjaklubis» vaatab sulle vastu üks, aga filmidest ja teatrietendustest hoopis teistsugune Ratasepp. Aga mõni inimene ongi selline, lohutasin ennast. Kuni tabasin, et Ursula ja tema noorem õde, «Padjaklubist» tuntud näitleja Katariina Ratasepp on ikkagi täitsa kaks erinevat inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles