Muuseumiöö Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseumis

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM02: MUUSEUMIÖÖ :TALLINN, EESTI, 16MAY10
Muuseumiöö. Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseum
as/Foto ARTUR SADOVSKI/POSTIMEES
TLNPM02: MUUSEUMIÖÖ :TALLINN, EESTI, 16MAY10 Muuseumiöö. Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseum as/Foto ARTUR SADOVSKI/POSTIMEES Foto: /PM/SCANPIX BALTICS

Muuseumiööl, laupäeval, 16 mail on tarbekunsti- ja disainimuuseumisse kella 18-23 tasuta sissepääs.

Disainirütmid

Tule muuseumisse ja avasta, missugust rütmikeelt räägib disain sinuga. Kõik külastajad saavad kaasa aidata rütmimaagia loomisel, mille käigus kattub muuseumi kolme korrust läbiv trepikäsipuu ainukordse mustriga. Lisaks on võimalik osaleda märgitöötoas (1 märk = 1 euro). Boonusena saavad kõik usinad loovülesannetes osalejad 50% soodsamalt nautida kohvimaailma imesid Suurtüki tänava Coffee Baris.

Näitused

Annika Teder «Ajakapslid» (trepigaleriis)

Kunstnik on seekord uue loomingu jaoks inspiratsiooni ammutanud seemnetest, millede tähendus looduses, vormi- ja värvirikkus loovad tema jaoks seoseid ajas kulgevate ja elu taastootvate kapslitega.

Eesti disaini püsiekspositsioon III korrusel

Esmakordselt on eesti disaini arengu ülevaade esitatud iseseisva ekspositsioonina, kus saab näha olulisemaid arenguid ja nähtusi eesti disainiajaloos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles