Valmistu disainituruks!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainiturg
Disainiturg Foto: Plakat

Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseumi 8. disainiturg toimub 3. juunil kell 12–19.

ETDM jätkab oma traditsiooni korraldada igal kevadel Tallinna Vanalinna Päevade raames disainiturgu.

Kolmapäeval, 3. juunil kell 12.00–19.00 toimub ETDM-i hoovis järjekorras juba kaheksas disainiturg, kus oma toodangut ja originaalteoseid pakuvad Eesti disainerid ja tarbekunstnikud, lisaks leiab kunagiste Eesti klaasi- ja keraamikaettevõtete toodangut disainituru retronurgast. Turu erikülaliseks on moeillustraatorid, kelle näitust saab samaaegselt muuseumis näha.

Mõnusat meeleolu hoiab muusikaga üleval Mihkel Kleis, kosutust pakub restoran Kuldmokk.

Nii lapsed, noored kui ka täiskasvanud saavad ühiselt käe külge panna suure eksperimentaalse kanga loomises. Oma fantaasiat võib proovile panna «Mina ja meistriteos» töölehtedel.

Disainiturul osalevad: Nulku by Kristiina Nurk, Kristel Saan, Maret Sarapu, Kateriin Rikken, Eili Soon, Kai Kiudsoo-Värv, Kaie Pungas, Lisa Kröber, Malin, Ulla Saar, Dadamora, Okeiko, Upstairs Studio, Bold Tuesday, Pille Jüriso, Annike Laigo, Kärt Ojavee, Marve Riisalu, Liisa Kuusik, Asuurkeraamika, Kärt Seppel, Liisa Pähk, Mokoko Labs, Jette Heinlo, Kätlin Kaljuvee, MyaMoon, Sssprint, Multistab, Stella Soomlais jt.

ETDM-i disainiturg toimub XXXIV Tallinna Vanalinna Päevade «Meistrid läbi sajandite» muuseumipäeva raames. Kõigil huvilistel on hea võimalus vanalinnas asuva muuseumi hoovi pikemalt peatuma jääda, kohtuda ning suhelda kunstnike-disaineritega või lihtsalt ainulaadset ja head atmosfääri nautida.

Sissepääs disainiturule ja meisterdama on tasuta.
Muuseumis samaaegselt avatud näitused:
Uus Põhjamaade moeillustratsioon II
Eesti disaini püsiekspositsioon
Muuseumi näitused on avatud kl 11-18, sissepääs muuseumipiletiga (4 eurot / 2 eurot).
Loovtegevuses täidetud töölehega sissepääs muuseumisse poole hinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles