Lugeja küsib: miks muutis Kuku raadio programmi?

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Riikoja
Hindrek Riikoja Foto: Postimees.ee

Postimehe lugeja ja Kuku raadio kuulaja tahab teada, miks muutus korraga keset hooaega Kuku raadio programm ja tuttavad hääled kõlavad nüüd eetris uutel kellaaegadel.

Vastab Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja:

On rõõm, et meid kuulatakse ja ka muudatusi tähele pannakse. Maist alates on tõepoolest toimunud mõned muudatused - hommikuprogrammi Ärataja põhitegijateks on nüüd Ave Marleen Rei ja Kristjan Gold, kellel lisaks kuuleb korra nädalas ka Rohke Debelakki ja Rasmus Kagget. Pärastlõunast programmi juhivad aga Timo Tarve ja Mart Pukk ning õhtuse pikema uudistesaate Päevapilk paneb kokku Kristi Kool. Kuku kuulajatele ei ole neist keegi päris võõras.

Muutused sünnivad ikka soovist pakkuda kuulajatele värskemat programmi ja vaheldust. Ühes saatejuhtide muutusega on mõnevõrra muutunud ja muutumas ka nende sisu, et saateid oleks jätkuvalt huvitav ja mõnus kuulata. Küsimusele, et miks just nüüd, saab vastata nii, et muudatusi tehakse ikka siis kui on vaja, hetk on sobiv ning sellest võiks meie kuulajaid midagi võita. Praegu tundus olevat selleks sobiv hetk ja ma usun, et ka kuulajad mõistavad seda hinnata.

 Oma põhiolemuses on Kuku ikka samasugune - ligi poolsada saatejuhti ja eetrihäält toovad kuulajateni kõige värskemad uudised, selgitavad neist olulisemate taustu ning kutsuvad inimesi kaasa mõtlema. Sekka ka head meelelahutust ja muusikat. Siin tooksin eraldi välja meie töönädala teise poole muusikasaated õhtuti kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles