Aerosmith müristab Eesti kinos

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aerosmith
Aerosmith Foto: promo

Ameerika rokkbänd Aerosmith andis oma viimaste aastate menukaima kontserdi eelmisel aastal Inglismaal Donington Parkis, millest saavad 25. mail Forum Cinemas kinode vahendusel osa ka Eesti fännid.

Eelmisel aastal Inglismaal Leicestershire’i Donington Parkis salvestatud Downtown festivali kontserdil tõestas legendaarne Aerosmith taaskord, et oskab endiselt teha väga heal tasemel võimast rokkmuusikat ning anda erakordse lavašõu. Kontserdil esitatud hitid nagu «Livin’ on the Edge», «Last Child», «No More No More», «Come Together» ning paljud teised jõuavad nüüd, 25. mail ka Forum Cinemas kinode vahendusel Eesti fännideni.

Bostoni glämmrokkarid Steven Tyler, Joe Perry, Joey Kramer, Tom Hamilton ja Brad Whitford tõid oma kontserdiga Donington Parki festivali avapäevale rekordilise piletimüügi. Kitarrist Joe Perry hinnangul on 2014. aastal antud kontsert üks parimaid Aerosmithi Donington Parki laval tehtud esitusi läbi aegade. Bändil on plaan jõuda ka lähiajal uuesti stuudiosse ja hakata salvestama uut muusikat, hetkel valmistub Aerosmith suvel eesootavaks tuuriks.

Aerosmith on läbi aegade üks võimsamaid rokkbände, kes on end õigusega maailma rock’n rolli igaveste suurkujude sekka kirjutanud. Bänd on müünud rohkem kui 150 miljonit albumit üle maailma ning pärjatud nelja Grammyga. Nad on 2011. aastal vastu võetud Rock and Roll Hall of Fame’i ridadesse ning Steven Tyler and Joe Perry kuuluvad ka aastast 2013 Songwriters Hall of Fame’i.

Inglismaal Leicestershire’is asuvas Donington Park'is on korraldatud mitmeid ajaloolisi kontserte, lisaks Aerosmithile on sealsel laval näiteks esinenud ka AC/DC, Metallica, Iron Maiden.

Forum Cinemas kinod võimaldavad kõrgetasemelise ja võimsa heli meisterlikult publikuni tuua. Suurelt kinoekraanilt saab kontserdist samasuguse elamuse nagu viibiks ise kontserdil lava ees.

«Aerosmith Rocks Donington 2014» on Fathom Events, Cinema 1 ja Eagle Rock Entertainment koostöös valminud projekt, mis sai avalöögiks igakuisele kontserdisarjale maailma kinolinadel «Classic Music Series».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles