Film biitlite sekretärist lõpetab Kumu Dokumentaali hooaja

Tiit Tuumalu
, kultuuritoimetuse vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Vana hea Freda».
«Vana hea Freda». Foto: Kaader filmist

Kumu Dokumentaali kevadise hooaja lõpetab 10. juunil kell 18 linastuv USA tõsielufilm «Vana hea Freda» («Good Ol’ Freda»), mis räägib intiimsel moel ansambli The Beatles eluaaegsest sekretärist Freda Kellyst.

«Film on võrratu kummardus sellele tublile töömesilasele, kes ei saa oma tähtsusest siiani aru, küsides filmi alguses, et kes tahaks üldse kuulda The Beatlesi lugu nende sekretärilt. Freda Kelly oli lihtne ja töökas neiu, kellel oli õnn olla rollis, mille pärast kadestas teda terve läänemaailma naissugu. Biitlite sekretärina nägi ta väga lähedalt viimaste eraelu ning teadis kõiki saladusi, kuid kõiki oma jutte ja mälestusi on ta hoidnud endaga – kuni praeguseni,» ütleb filmi kohta pressiteade.

Peale selle pakub «Vana hea Freda» ka intiimset ja personaalset tagasivaadet sellele, kuidas  mõjutas kasvav kuulsus biitlite lähikondlasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles