Videopäevik: kuidas Raivo E. Tammest saab Iff

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Raivo E. Tamm
Näitleja Raivo E. Tamm Foto: Mihkel Maripuu

Videomeenutuses räägib Raivo E. Tamm, kuidas ta noore poisina Viru hotelli sisse ei pääsenud, kuid siis saabus kohale Ivo Linna!

Aastal kuuskümmend viis, kui Ivo Linna saagis just parajasti oma kuuri all välja vineerist kitarri, sündis Raivo E. Tamm. Nüüd on möödunud 50 aastat ja Raivo E. Tamm on oma juubeliks jõudnud arusaamisele, et ta on ei rohkem ega vähem kui Ivo Linna.

Tamm otsustab võtta ette teekonna Ivo Linnana ja läbi elada uuesti nii Ivo Linna ja Raivo E. Tamme elud, mis kulgevad parelleelselt nagu raudteerööpad. Aga on laule ja sündmusi, kus nende kahe mehe elud kohtuvad nagu vanas vaksalis. Ja need Ivo Linna laulud kõlavad lavalt Super Hot Cosmos Blues Band'i esituses ja täiesti uues kuues. Paljud asjad tänu sellele avastusele, et Raivo E. Tamm on Ivo Linna, asetuvad nüüd oma õigetele kohtadele nii Tamme kui Linna elus.

Raivo E. Tamm 50 & Super Hot Cosmos Blues Band kontsertetenduses «Ma olen Ivo Linna»
Juubeliesietendus 15. juulil kl 19, etendused 16., 17., 18. juulil kl 19 Nordea Kontserdimajas
Autor ja lavastaja Urmas Vadi
Kunstnik Liisi Eelmaa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles