Mis asju ajab Meelis Pai Salme kultuurikeskuses?

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salme kultuurikeskus.
Salme kultuurikeskus. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Meelis Pai töötab Salme kultuurikeskuses kunstilise juhina. Kõigi keskuse töötajate hulgast on vaid tema kontaktnumbriks märgitud mobiili, mitte lauatelefoni number, nagu teistel. Sellelt numbrilt on Paid olnud selle nädala esimeses pooles väga raske tabada.

Vastab Salme kultuurkeskuse direktor Toomas Loo:

«Meelis Pai töötab Salme Kultuurikeskuses alates 1. aprillist 2015 kunstilise juhina.

Salme KK ei rendi reeglina kultuurikollektiividele ruume, vaid kultuurikollektiivid on Salme Kultuurikeskuse tegevuse üks haru. Kultuurikollektiivide liikmed  maksavad osalustasu ja  kollektiivi juht on  Salme KK palgal. Kultuurikollektiivid korraldavad koostöös kultuurikeskusega kontserttegevust. Käimas on Kultuurikeskuse 50. juubelihooaeg, selle ettevalmistamisega  on hõivatud ka kunstiline juht.

Kunstilise juhi ülesannete hulka kuulub kindlasti ka kursis olek maailmas toimuvaga, et arendada Salme kultuurikeskust. Meelis Pai osales. 9-10.06  lava- ja teatritehnika messil Berliinis, 29.06 -3.06 võttis ta osa Rahvusvahelisest  lasteteatrite festivalist Leedus. Usun, et mõlema välislähetuse ajal oli teda telefoni teel kahlemata raskem kätte saada. Minul ei ole temaga suhtlemisel probleeme olnud.»

Märkus: Toomas Loo palvel täpsustatud kell 15.12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles