Linnateatri «Pál-tänava poisid» saavad kaks lisaetendust

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Pal-tänava poisid" Linnateatris
"Pal-tänava poisid" Linnateatris Foto: Siim Vahur, Linnateater

Mart Kolditsa noortele ja vanadele mõeldud «Pál-tänava poisid» on alates esietendusest 2013. aastal mänginud ülimenukalt täissaalidele. Kõige viimased võimalused näha Linnateatri noorema meesväe testosteroonset mürgeldamist Lavaaugus on 25. ja 26. juunil kell 19, kui toimuvad kaks lisaetendust. Piletid on müügil 15. juunist.

«Kolditsa lavastus pakub nauditavaid jõu- ja ilunumbreid, olgu selleks uss-kätekõverdus, kus käpakil mehed asetavad jalad partneri õlgadele ja neljateistkümnest mehest moodustunud rivis tehakse ühiselt kätekõverdusi, mida, tõsi, on meeldiv vaadata. Lavastuse kõrghetkedeks pole aga siiski meesnäitlejate füüsilised saavutused, vaid ikkagi poistevahelised pinged ja sammsammuline välisest matšolikust kestast väljakasvamine, oma südame ja hinge näitamine,» kirjutas Heili Sibrits 12.06.2013 Postimehe arvustuses.

Ferenc Molnári tuntud noorsoojutustuse järgi loodud lavastuses mängivad Alo Kõrve, Andero Ermel, Argo Aadli, Henrik Kalmet, Indrek Ojari, Karl-Andreas Kalmet, Kaspar Velberg, Mart Toome, Mikk Jürjens, Märt Pius, Priit Pius, Priit Võigemast, Tõnn Lamp ja Veiko Tubin. Lavastuse dramaturg on Diana Leesalu, liikumisjuht Märt Agu. 

«Pál-tänava poisid» sai 2014. aastal Linnateatri kolleegipreemiad parima lavastuse ja parima lavakujunduse eest (Jaagup Roomet). 

Piletid 25. ja 26. juuni etendustele «Pál-tänava poisid» on müügil alates 15. juunist Piletilevis ja Tallinna Linnateatri kassas. NB! (Üli)õpilastele, õpetajatele ja pensionäridele kehtib sooduspilet!  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles