Video: Anu Tauli ja Tarmo Noormaa kontsert Seto Folgil

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Värskas algas reedel Seto Folk, mille kaht kontserti sai jälgida Postimehe vahendusel.

Laupäeval vahendas Postimees otsepildis Anu Tauli ja Tarmo Noormaa kontserti, mis toimus Õrsava järve ääres. Tauli mulgikeelseid laule saatis Noormaa lõõtsaheli.

Vabakutselise laulja ja laulukirjutajana tegutsev Anu Taul on lõpetanud Viljandi Kultuuriakadeemia pärimusmuusika eriala, ta on täiendanud enda vokaalseid oskusi Celia Roose käe all ning põgusalt tutvunud improvisatsiooni maailmaga Anne-Liis Polli juhendamisel. Nii eesti lõõtsa kui ka kaherealist lõõtsa mängiv Tarmo Noormaa on samuti lõpetanud Viljandi Kultuuriakadeemia pärimusmuusika eriala.

Reede õhtul sai otsepildis jälgida Seto Talumuuseumi Karjalaval toimunud kontserti, mille andis lõõtspillimängija ja eksperimentalist Antti Paalanen. Paalanen on lõpetanud Sibeliuse Akadeemia pärimusmuusika osakonna magistrikraadiga ning töötab praegu oma doktorikraadi kallal, luues uut muusikat diatoonilisele lõõtspillile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles