Kuula, kuidas laulab Jalmar Vabarna vanavanaema

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Vabarna on pildil keskel
Anne Vabarna on pildil keskel Foto: Trad.Attack!

Ansambel Trad.Attack! avaldas uue singli «Jaan’kene» oma järgmisel nädalal ilmuvalt plaadilt «AH!». Loos kasutatakse arhiivisalvestist, millel laulab Jalmar Vabarna vanavanaema, kuulus Seto lauluema Anne Vabarna. 

Arhiivisalvestis pärineb 1959. aastast ning räägib naise võtmisest ja pulmadest. Singli «Jaan’kene» autorid on Sandra Sillamaa ja Jalmar Vabarna, teksti on kirjutanud Anne Vabarna.

Välismaal lavasid vallutav Trad.Attack! annab oma esimese kauamängiva "AH!" välja Saksamaa plaadifirma Nordic Notes alt. Plaat ilmub septembri lõpus Saksamaal, Madalmaades, Šveitsis ja Austrias.

Eestis ilmub Trad.Attack!'i uus plaat juba 23.juulil ning seda tähistatakse selle suve kahe ainsa kontserdiga kodumaal, mis toimuvad Viljandi pärimusmuusika festivalil (23.-26. juuli). Kuni 20. juulini saab plaati ka eksklusiivselt ette tellida.

Kuula värsket singlit siit: https://soundcloud.com/tradattack/tradattack-jaankene-feat-anne-vabarna-ah-2015

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles