Kandideeri kultuurinõuniku ametikohale Helsingis

Helena Tamm
, kultuuritoimetuse suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Excursion at sea, Helsinki 06 July, 2011. The Finnish flag. LEHTIKUVA / Kimmo Mäntylä *** FINLAND OUT. NO THIRD PARTY SALES. ***
Excursion at sea, Helsinki 06 July, 2011. The Finnish flag. LEHTIKUVA / Kimmo Mäntylä *** FINLAND OUT. NO THIRD PARTY SALES. *** Foto: Kimmo Mäntylä/Lehtikuva

Kultuuriministeerium kuulutab välja konkursi kultuurinõuniku ametikohale Eesti Vabariigi Suursaatkonnas Helsingis. Tööleasumise aeg on esimesel võimalusel alates novembrist 2015.

Kultuuriesindaja ülesandeks on eesti kultuuri tutvustamine Soomes, kahe riigi vaheliste kultuurisuhete hoidmine ja edendamine ning kultuuriekspordi arendamine.

Kandideerimise eelduseks on riiklikult tunnustatud kõrgharidus, soome ja inglise keele valdamine kõnes ja kirjas vähemalt tasemel B2, töökogemus kultuurikorralduse alal, väga hea Eesti kultuuriruumi, -inimeste ja -institutsioonide tundmine; väga hea suhtlemisoskus ja –julgus, algatusvõime ja organiseerimisoskus.

Kultuurinõuniku ametikohale kandideerijatelt oodatakse motiveeritud avaldust ning kinnitust vastamisest nõuetele, mis on teenistusse asumiseks sätestatud avaliku teenistuse seaduses ning välisteenistuse seaduses; elulookirjeldust, kõrgharidust tõendava dokumendi koopiat, visiooni kultuurinõuniku tööst ja suurimatest väljakutsetest.

Konkursi tähtaeg on 28. august 2015.

Dokumendid tuleb esitada Kultuuriministeeriumile digitaalselt allkirjastatuna e-posti  aadressil konkurss@kul.ee  märgusõnaga «Helsingi kultuurinõunik».

Tööle asumise aeg: kokkuleppel (esimesel võimalusel alates novembrist 2015)

Kultuuriesindaja lähetus kestab 3 aastat. Töökoht asub Helsingis.

Täpsem info konkursi kohta on leitav siit.

Lisainformatsioon:

Kadri Jauram, välissuhete osakonna juhataja

tel  628 2323

e-post: kadri.jauram@kul.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles