Vigadega «Victoria», millele tuleb au anda

, filmirežissöör
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaanlanna Victoria (Laia Costa) satub Berliinis pidutsedes kokku saksa noormeestega, kellega koos veedetud raju öö jooksul juhtub nii mõndagi.
Hispaanlanna Victoria (Laia Costa) satub Berliinis pidutsedes kokku saksa noormeestega, kellega koos veedetud raju öö jooksul juhtub nii mõndagi. Foto: Kaader filmist

Miski ei ole täiuslik. Me ei tee ju ka elus alati õigeid valikuid ega komponeeri perfektseid lauseid. Vigadest see film räägibki. Umbes nii sõnastas «Victoria» peaosatäitja Laia Costa oma mõtted Saksa televisiooni intervjuus. «Inimlikud vead», «juhuslikkus» ning «elulähedus oma polaarsusega» ongi äsja ekraanidele jõudnud filmi märksõnad.

«Victoria» on kahtlemata selline teos, mille filmigurmaanid oma kavasse lisama peaksid. Olgugi et linatöö autor on kodupublikule tuttav pigem näitlejana (ennekõike filmidest «Kolm» ja «Lola jooks»), väärib lavastaja neljas mängufilm küsimusi tõstatavatest keerdkäikudest hoolimata vaatamist.

Meisterlik näitlejaansambel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles