Krahl lavastuste pealkirju ei avalda

Kultuuritoimetus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Padjaklubi» tüdrukud said uued korterid. Kertu Moppel
«Padjaklubi» tüdrukud said uued korterid. Kertu Moppel Foto: Erlend Štaub

Vastavalt Von Krahli lavastuste loomise metoodikale ja kunstilistele põhimõtetele ei avalda teater praegu lavastuste pealkirju. Uue kunstilise juhi Mart Kolditsa sõnul on see nende teadlik põhimõte. Lavastuste nimed avaldatakse üks kuu enne esietendust.

Esimest esietendust on oodata 31. oktoobril, lavastajaks Koldits ning kaasloojad-näitlejad Kertu Moppel, Jim Ashilevi, Tõnis Niinemets, Mehis Pihla. Roger-Pol Droiti raamatust «101 argifilosoofia harjutust» esialgselt inspireeritud lavastus on katse lammutada iseenesestmõistetavusi.

Teine esietendus on 30. jaanuaril. Kertu Moppeli lavastus lähtub algideest, kus reklaamibüroo hipsterid pagendatakse keldrisse ja nad hakkavad rituaalide kaudu avastama oma Sisemist Ameerikat. Viimane lavastus jõuab lavale 16. aprillil, lavastaja Lauri Lagle.

Lisaks sellele hakkab regulaarselt toimuma ka Kinosalong, kus elava muusika ja väikese meelelahutusprogrammi saatel vaadatakse suurelt ekraanilt Von Krahli vanu legend-lavastusi. 22. septembril võetakse ette «Eesti ballaadid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles