Laupäeval algab Pärnu Ooperi kontserdisarja Musica Sacra sügishooaeg

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Posti
Ivo Posti Foto: Pärnu Ooper

Laupäeval, 5. septembril 2015 kell 16 toimub Pärnu Eliisabeti kirikus Pärnu Ooperi kontserdisarja Musica Sacra sügishooaja avakontsert, millel sopran Kai Kallastu ja kontratenor Ivo Posti esitavad aariaid ja duette saksa baroki suure helilooja Georg Friedrich Händeli ooperitest. Lauljaid saadab klaveril Andrus Kallastu.

Sarja selle sügise kaksteist kontserdikava pakuvad muusikagurmaanile põnevat läbilõiget euroopa muusika tuhandeaastasest ajaloost.

Kontserdid toimuvad laupäeviti kell neli Pärnu Eliisabeti kirikus.

Pärast iga kontserti toimub esinejate ja publiku vestlusring.

Sarja abonementpääse hinnaga 25 eurot annab õiguse külastada kõiki sügishooaja 2015 kontserte. Üksikpääse maksab seitse eurot ja perepääse (üks täiskasvanu ja kuni kolm alla 18-aastast last) kümme  eurot. Pääsmed on müügil Piletilevis www.piletilevi.ee ja pool tundi enne kontserdi algust kohapeal.

Kontserdisarjaga liitub publikukoolitusprogramm õpilastele, mille raames õpilaste rühm ja neid saatev juhendaja pääsevad kontserdile tasuta (info ja registreerimine ooper@parnu.ee).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles