ETV+ hakkab näitama kultuuriteateid

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti Rahvusringhäälingu venekeelne telekanal ETV+ hakkab alates 28. septembrist edastama kultuuriteateid nii nagu seda teevad teisedki ERRi kanalid.

Taotlusi oma kultuurisündmuste tutvustamiseks uue telekanali eetris on oodatud esitama mittetulundusühingud, sihtasutused ja riigiettevõtted. ETV+ on õigus vahendada teavet kontsertide, näituste, etenduste, heategevusürituste, spordivõistluste jms toimumise kohta tingimusel, et üritusele on avalik juurdepääs, üritus ei taotle kasumit ja seda finantseerib osaliselt või täielikult avalik sektor.

Samuti on ETV+ eetrisse oodatud sotsiaalse iseloomuga üleskutsed, mis propageerivad näiteks integratsiooni, keskkonnakaitset, tervislikke eluviise.

ETV+ eetrisse jõudvad teleklipid peavad olema korrektses vene keeles. ETV+ edastab kultuuriteateid ja  sotsiaalseid üleskutseid tööpäeviti kuni viis korda päevas, nädalavahetusel ja riiklikel pühadel kuni neli korda päevas. Blokid on kuni kolme minuti pikkused ja need paneb kokku kultuuriteadete toimetaja. Igat klippi näidatakse ETV+ eetris üks kord päevas.

 Taotlusi saab esitada e-posti aadressil kultuuriteated@err.ee

Lisainformatsioon teadete edastamise kohta asub ETV+ veebilehel etvpluss.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles