Hea album tüütu mixtape’i kestas

Silvia Urgas
, kriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus- Miley Cyrus and Her Dead Petz
Miley Cyrus- Miley Cyrus and Her Dead Petz Foto: Kuvatõmmis

Miley Cyrus 

Miley Cyrus & Her Dead Petz

Smiley Miley Inc.

Hinne: 3

Tunamullusel Cyruse albumil «Bangerz» ei kohtunud me enam Disney staariga, aga tegu oli üsna etteaimatava sammuga: riided seljast ja flirt hiphopiga võib alata. Seda hitte unustamata. Aga «Dead Petzil» on lootust saada veidraks poolpeidetud aardeks artisti diskograafias: nagu «McCartney II», Neil Youngi «Trans» või Britney «Blackout». Samas, ehk jätkab Cyrus edaspidigi The Flaming Lipsi ja Mike Will Made It’i ühele albumile segiläbi paiskamist ja hiljem on imelik mõelda, et me teda üldse edetabeliartistiks pidasime.

Kahe kaasteelise võrdluses jääb peale Mike Will, kelle produktsiooniga lood on kordades huvitavamad kui Wayne Coyne’i vanad trikid 22-aastase esituses. Cyrus ja Coyne võinuks mõne loo salvestamise asemel lihtsalt träkklisti kirjutada: «SEE ON PSÜHHEDEELNE PALA JA ME TEADVUS ON AVARDATUD».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles