Daniel Craig kahetseb avalikult värske Bondi-filmi kohta välja öeldud sõnu

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig SPECTRE võtete ajal
Daniel Craig SPECTRE võtete ajal Foto: ALASTAIR GRANT/AP

«Enne lõikan oma veenid läbi, kui üks kord veel Bondi mängin,» põrutas Daniel Craig intervjuus Inglise ajalehele Time Out. «Ma ei taha Bondist enam midagi teada. Kui seda rolli veelkord teha võtaksin, siis ainult raha pärast.»

Selles lausest sai turundusämber, mis mitu tiiru mööda maailma meedia-portaale kolises. Eelmisel reedel esilinastus uus film «SPECTRE» Londonis. Soome portaalile YLE väitis Craig pärast esilinastust, et saatuslikud sõnad lipsasid tal suust vaid ülisuure väsimuse tõttu. «Olen nördinud, et kohe võtete lõppemise järel antud kommentaar avaldati. Bond on mind alati inspireerinud ja nende filmide tegemisele on kulunud suur osa minu elust. Kui otsustan teha järgmise filmi, siis teen kah,» teatas näitleja.

Craig on Bondi mänginud neljas filmis ja leping on sõlmitud veel ühele filmile. Viimane Bondi-film, 2012. aastal linastunud «007 Skyfall», oli kogu Bondi ajaloo kõige edukam ja tõi Metro-Goldwyn- Meyerile sisse üle miljardi dollari (eelarve oli seejuures 200 miljonit). Aga «SPECTRE» peab stuudio plaanide kohaselt sellest veel rohkem raha teenima.

«Spectre» esilinastub Eestis 6. novembril. Lavastaja Sam Mendes; osatäitjad Daniel Craig, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Dave Bautista, Naomie Harris, Ben Whishaw, Andrew Scott

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles