Autoõnnetuse positiivsetest külgedest

, muusikasõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deerhunter-Fading Frontier
Deerhunter-Fading Frontier Foto: Kuvatõmmis

Deerhunter

Fading Frontier

4AD

Hinne 5

Deerhunter on alati olnud veider bänd. Nende kõlas on olnud midagi tabamatult naljakat ja tõenäoliselt on see ka põhjus, miks nad pole päriselt kommertslikus mõttes veel läbi murdnud. Võimalik, et «Fading Frontier» on nende siiani kõige vähem veider album. Kui lugeda selle kauamängiva kohta arvustusi, siis enamasti räägitakse sellest, et Bradford Cox (alias Atlas Sound) sattus autoõnnetusse, mis oli peaaegu fataalne, ja pidi kaua aega veetma taastudes.

Normaalne inimene oleks natuke Facebookis vingunud ja kõik oma sõbrad juttudega sellest, kui valus mingi koht ikka veel on, ära tüüdanud. Bradford Cox õnneks pole päris normaalne inimene. Sotsiaalmeedias vingumise asemel kirjutas ta portsu lugusid ja andis need oma bändiga välja, jätkates kena traditsiooni ajaloost, kus katkised inimesed loovad suuri tervikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles