Haigla Pidu toob noorema põlvkonna tippmehe- Max Graefi

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Graef
Max Graef Foto: Erakogu

6. novembril Tallinnas, klubis sinilind toimuval Haigla peol astub peaosalisena üles Max Graef. Berliinis sündinud ja üles kasvanud Graef on ehe näide noore põlvkonna produtsentidest, kes erinevaid stiile segades leiavad kiiresti oma isikliku helimaailma. Tema helikeelt on iseloomustatud kui värskelt vingerdav suitsune tantsumuusika, mille juured asuvad jazz’is ja hip-hop’is.

Maxi ülimast produktiivsusest annavad aimu tema toimetamised plaadifirmade Box Aus Holz ja Money Sex Records juures ning asjaolu, et detsembrikuus ilmub seni peamiselt üksi muusikat teinud produtsendil täispikk live-album (ühisnimetaja Max Graef Band all) ning mitmed teised koostööna sündinud plaadid (näiteks koos Glenn Astroga Ninja Tune’ile tehtud “Magic Johnson”). Olles viimased aastad palju mööda maailma oma muusikaga ringi reisinud, on jutud tema maagilistest DJsettidest jõudnud ka Eesti muusikasõpradeni – seega võib julgelt oodata Max Graefi Sinilinnu etteastest midagi eriti värsket. !

Max Graefi soojendavad & jahutavad Haigla DJ-d Jan Tomson, Kris Luigend ning Ats Luik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles