Otseülekanne: Andrus Kivirähkil ilmub uus raamat

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. novembril esitleb Andrus Kivirähk Solaris Keskuse Apollos oma uut põnevat lasteraamatut «Oskar ja asjad». Esitlusel intervjueerib Andrus Kivirähki Postimehe kultuuritoimetuse juhataja Heili Sibrits ja Postimees teeb sellest otseülekande. Kohal on ka raamatule pildid illustreerinud kunstnik Anne Pikkov, kelle käest on võimalik saada mälestuseks autogrammiga visandeid.

Postimees organiseerib ka laste joonistusvõistluse «Minu lemmiktegelane Andrus Kivirähki raamatust», kus Kivirähk kutsub üles kõiki lapsi joonistama oma lemmiktegelast ükskõik millisest tema kirjutatud lasteraamatust. Laste võistlusjoonistused on oodatud Postimehe toimetusse aadressil Maakri 23a, Tallinn 10145 12. novembrini.

Parimad joonistustööd valib välja Andrus Kivirähk isiklikult oma raamatu esmaesitlusel Solarise Apollos 13. novembril kell 18:00. Parimate võistlustööde autoreid ootab ees ka väike autasu! Kõikide võitjatega võetakse ühendust 16. novembril.

«Oskar ja asjad» jutustab väiksest poisist Oskarist, kes peab veetma terve pika suve maal oma vanaema juures. Aga oh häda – Oskar unustas oma põnevaid mänge täis mobiiltelefoni kaugele linna. Kõik näis maal nii kole ja trööstitu, igav ja kurb, kuni hetkeni, mil Oskar meisterdas endale kuurist leitud puutükist võlutelefoni, millega sai asjadele helistada. Oskar, oskab nüüd tänu oma telefonile asjade keelt. Ta saab ära kuulata nende mured ja neile appi tulla. Asjadele võib ta kõigest rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles